Master Planning Architecture Interior Design

PROJECTS >

MERRIWEATHER POST PAVILION

SUSTAINABILITY >

Project: Merriweather Post Pavilion

Client: The Downtown Columbia Arts and Culture Commission

Originally designed by renowned architect Frank Gehry, Merriweather Post Pavilion is one of the highest rated amphitheaters in the United States. Phase 1 included newly constructed restrooms and concessions stands, and was fully open for the 2016 season. The Phase 2 renovations included demolishing the stage and back of house areas and rebuilding them to evoke a modern feel and entice new bands to perform. Phase 3 renovations included a new office with private balcony, a VIP terrace, and concessions.  As this is an active concert venue, JP2 worked closely with the contractor to ensure project completion in the off-season.